Kontaktet

Jemi në dispozicionin tuaj për tu takuar dhe për të eksploruar së bashku mundësinë e një bashkëpunimi të mundëshëm.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Rr ” Siri Kodra” ( Riglata), Ndertesa 18, H1, Kodi Postar 1017, Tirane

[email protected] Drop us a line

Mob: +355 69 2063756 (Albania)

Mob: +30 69 32220102 (Greece)

Mob: +355 68 9049211 (International)

cosmo2016Kontakt